Theater route door Hoorn

Theaterroute De Grutters 10 jaar later… laat de geschiedenis herleven van verschillende familiebedrijven die de Hoornse binnenstad rijk was. Van de Eenpitter en Winkeldochter tot schurende familiebanden en alles wat daartussen zit. Een aantal lege winkelpanden vormt opnieuw het decor van de scenes waar nostalgie en de veranderende tijdgeest de boventoon voeren. Start en slot bij Grand Café Turf.

Herleef (beleef?) de geschiedenis van verschillende familiebedrijven die de Hoornse binnenstad rijk was. De Grutters 2023: een locatieroute in lege winkelpanden. Over het veranderende middenstand DNA, het fossiele winkelen versus internetshoppen en het gevecht tegen de anonimiteit.

Spel: Gerard Venverloo, Marie Claire Wever, Frans Stam, Theo Vries, Hanneke Vries, Zohor Al Masry, Mirea Harlaar, Bert Lont, Jeroen Wals, Luc Schaap, Jellie van der Werff.
Tekst: Ingrid Docter
Regie: Gerard Venverloo, Lyda Tijsen, Gea v Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kerstconcert met pianist Wouter Harbers

5 December 2023 | 10:20 tot 5 December 2023 | 12:00 Waalse ker... 8 plekken beschikbaar Henriëtte

Industrieel Erfgoed DRU Ulft. Herhaling

6 December 2023 | 10:30 Hutteweg 2... 6 plekken beschikbaar Fons

Hoftheaterkoor treedt op

6 December 2023 | 19:30 Prinsegrac... 10 plekken beschikbaar Heleen vZ

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app