Theater-Concert, Klassieke, Joodse. Roemeense en Filmmuziek

MICHA MOLTHOFF & DANIEL VAN ZWEDEN

Romantische klassieke, Joodse, Roemeense, Hongaarse en beroemde filmmuziek-thema’s volgen elkaar vloeiend op in dit bijzondere theaterconcert.

Het duo Molthoff & Van Zweden werkt sinds 30 jaar samen en speelde op vele podia in Europa. Uit hun grote repertoire spelen ze hun lievelingsstukken. Werken van Brahms, Dvořák, Morricone, Piazzolla, Szerban en Williams zullen ten gehore worden gebracht, naast thema’s als Mayn Yiddishe Mame en Aan de Amsterdamse Grachten. Molthoff componeert muziek voor film, theater en moderne dans. Hij speelde met het Concertgebouworkest, het Asko- Schönberg ensemble, Herman v Veen, het Mondriaan Kwartet, Van Dik Hout, Ute Lemper en Toon Hermans. Trad op tijdens het Grachtenfestival en op talloze plekken in en buiten Europa. Sinds kort speelt hij weer samen met van Zweden, gerenommeerd pianist met wie hij in 1995 een cd opnam met zijn zigeunerkwartet. Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Chillen aan het Uitgeestermeer

10 August 2022 | 18:00 tot 10 August 2022 | 22:30 Parallelwe... Geen limiet Arjan

Parkies Roosendaal – Dragonfruit

10 August 2022 | 20:15 Scholtensb... 10 plekken beschikbaar Rian

Mout bierfestival Volkspark

6 August 2022 | 15:30 Enschede, ... Geen limiet Gaby

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app