Theater: Aan tafel met Charles Dickens

Een unieke en smaakvolle avond in het theater
Theatervoorstelling met een diner

Theatergezelschap Op Verhaal neemt je mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, straatschoffies en armenhuizen. Verhalen van Dickens moet je beleven met ál je zintuigen. Hij is een meester in het beschrijven van kleurrijke personages. Aan de hand van Dickens’ woorden struin je met ze mee door het Londen van anderhalve eeuw geleden. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen tijdens dit verteldiner bekende en minder bekende kerst- en nieuwjaarsverhalen van Dickens tot leven. Maurits Boreel tovert daarbij een magisch klanklandschap uit zijn Protoon MIDI viool.

Cateraar Chez Heeren Jansen verzorgt aan de hand van het kookboek ‘Aan Tafel met Charles Dickens’ van Josephine Leeuwenhoek (My Inner Victorian) een smakelijk driegangendine Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Film ‘Broker’

3 February 2023 | 13:30 Filmhuis D... 5 plekken beschikbaar Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app