The Wild life of Bonny St. Claire

The Wild Life of Bonny St.Claire

https://www.tilburgshoop.com/event-details/the-wild-life-of-bonny-st-claire-28-1

Maak je klaar voor een enerverend avond vanaf minuut 1. Clap your hand and stamp your feet! In deze volkomen uitzinnige avantgardistische-cultmusical ‘The Wild Life of Bonny St.Claire’ zien we hoe de 17-jarige Bonny in de Kruisstraat in Tilburg verzeild raakt en in no time Europa verovert met onweerstaanbare rock-‘n-rollmuziek tot popsongs op het Eurovisie Songfestival. Boordevol extase en opgetogenheid en eigenlijk alles wat deze show uitstraalt is typisch Tilburgs: rauw, volks, tegendraads, vol lef, humor en creativiteit.
Deze productie uit de Makersfabriek van Stichting Tilburgs Hoop wordt de meest fascinerende en opwindende tot dusver. De show straalt een bonte mix maf barokke, maskerade en rock-opera-stijl met flamboyante kostuums uit en is besprenkeld met een toefje Modern Circus. De show b Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

D@NSP@Z

3 February 2023 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app