The Soul Paradise

Welkom bij "The Soul Paradise" - dé ultieme Soul, Disco, Funk en Dance Classics party! Betreed een betoverend universum van muziek en dans, gehouden in de adembenemend gerenoveerde Gresbuizen Fabriek in Reuver.
.
Stap binnen in een oase van tijdloze klanken, waar de meest iconische hits uit de jaren '70, '80, '90 en nu samensmelten tot een meeslepende soundtrack. Onze getalenteerde DJ's: Ray & Cropy zullen je laten dansen op soulvolle melodieën, funky baslijnen en aanstekelijke beats. Van de groovy vibes van Motown, de opzwepende ritmes van Studio 54, tot de soulfully muziek van nu. De Dj’s stellen de perfecte mix samen om je op de dansvloer te laten bewegen!
.
De Gresbuizen Fabriek biedt het perfecte decor voor deze sensationele avond. Met zijn industriële charme en prachtige renovatie belichaamt deze locatie de perfecte fusie van geschiedenis en moderniteit. Laat je betoveren door de unieke sfeer terwij Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom bij mijn activiteiten in december 2023

30 November 2023 | 08:00 tot 28 December 2023 | 23:00 Diversen Geen limiet Rob W Haaglanden

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Danspaleis

1 December 2023 | 14:00 tot 1 December 2023 | 16:00 Spui 68, 2... Geen limiet Willy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app