The Kilkennys

Ze weten al jarenlang menig pub op stelten te zetten en een fantastische liveshow neer te zetten!
The Kilkennys is een echte Ierse folkband, geïnspireerd door grote namen als The Dubliners en The Clancy Boys. De vier mannen geven de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist, zodat klassieke folksongs en ballades alle leeftijden aanspreken. Hun songs zijn vrolijk en opgetogen. Neem de vertolkingen van klassiekers als ‘The Spanish Lady’, ‘Tell Me Ma’ en ‘Whisky in the Jar’.

De band uit Kilkenny zet in de beginjaren menig pub op stelten. Alle uithoeken van Ierland worden vanaf 1998 bezocht. Nadat het hele thuisland is veroverd, vormen Ierse festivals in Europa en de Verenigde Staten een springplank naar het internationale toneel. Gerenommeerde Ierse artiesten zoals Shane McGowan, Sharron Shannon en Finbar Furey nemen The Kilkennys mee op tournee. Maar waarheen hun reizen hen ook voeren, ze blijven hun wortels Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Eddies back to the 80’s 90’s met DJ Jan

3 December 2022 | 20:00 tot 4 December 2022 | 01:30 Papiermole... Geen limiet Peter

40up Let’s Dance

3 December 2022 | 20:00 Dommelstra... Geen limiet Esma ❤ Es

Cabin Crew Coverband

3 December 2022 | 21:00 Kerkstraat... Geen limiet Anja

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app