The Coincidences (Iers-Keltische muziek)

The Coincidences behoeven eigenlijk geen introductie meer. De band heeft in de afgelopen jaren bewezen van vaste waarde voor de tuin te zijn.

Een afwisselend programma van Iers-Keltische muziek, snelle Jigs en Reels worden afgewisseld met gevoelige ballades en meerstemmige songs/instumentals. Niet zelden gaan de vogels meezingen, wanneer fluiten de boventoon voeren.

De band stond afgelopen jaar op toonaangevende festivals, zoals het Schots weekend in Alden Biesen (BE), St’ Patrickday (Den Haag), Elfia (kasteel de Haar), Fable & Fantasy (Emmen) en sluit buiten seizoen traditiegetrouw af in Tuin De Lage Oorsprong.

Aan de poort kan op de dag zelf ook tickets gekocht worden, maar vol is vol. Dus beter om je ticket te kopen via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/the-coincidences. Kaartje kost voor niet tuinvriend € 18,29 en als je tuinvriend bent betaal je € 13,29.

S.v.p. zelf kaartje kopen en d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Uitverkocht‼️‼️FEEST IN HET PARK ” BEE GEES FOREVER”

16 June 2024 | 12:00 tot 16 June 2024 | 15:30 Reeshofdij... 40 plekken beschikbaar

Spuibuurt Spuifestival

16 June 2024 | 13:30 Nieuwezijd... 8 plekken beschikbaar Caroline

Vóóraf party bij Paul Poulussen daar samen wat eten/drinken

16 June 2024 | 14:15 tot 16 June 2024 | 15:15 Noordersin... 15 plekken beschikbaar Lianne Bussum

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app