The Cats aglow a tribute to the Cats

THE CATS AGLOW
A Tribute To The Cats.

The Cats Aglow brengen al jaren de welbekende Palingsound van The Cats weer terug naar de theaters en nu ook naar de poppodia!

Er vallen in elk geval genoeg hits ten gehore te brengen want daarvan scoorden The Cats er nogal wat. Maar liefst 36 Top 40 noteringen waarvan er 5 ook nog eens de eerste plaats wisten te bereiken. De hits hebben voor veel mensen eeuwigheidswaarde, want ook in de Top 2000 is de band nog altijd goed vertegenwoordigd.

Al die evergreens worden met liefde en vakmanschap nu naar het podium gebracht door The Cats Aglow Tribute die zich vernoemen naar het succesalbum met daarop hun grootste hit ‘One Way Wind’. Maar natuurlijk hoor je deze avond ook gloedvolle uitvoeringen van al die andere hits waarmee de originele band destijds Volendam definitief op de kaart zette. Waaronder ‘Lea’, ‘Why’, ‘Magical Mystery Morning’, ‘Where Have I B Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tafel voor veel

23 July 2024 | 18:00 Händelple... 8 plekken beschikbaar Nanda

Avondwandeling Haarlemmermeerse Bos 5km

23 July 2024 | 19:00 IJweg 941,... 8 plekken beschikbaar @nit@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app