Terschellinger Lente

Even lekker weg van het vaste land en dan relaxen op Terschelling , een prachtig eiland waar je kunt genieten van de natuur en de rust die het eiland je heeft te bieden..
We verblijven in een luxe accommodatie, waar vanuit leuke activiteiten kunnen ondernemen, als groep, kleine groep of individueel.
Terschelling is een echt fiets eiland,, dus heerlijk fietsen onder de duinen langs, en dan even bij de strandovergang de voetjes nog even in de Noordzee ,een strandwandeling en dan in een van de strandpaviljoens een lekker wijntje, biertje, juttersbitter of een lekker bakkie koffie of thee nuttigen.
Deze week kun je natuurlijk ook het Wrakkenmuseum, Het Behouden Huys of het Bunkermuseum bezoeken, of wat denk je van een boottocht om zeehonden te spotten of een avondtocht met de huifkar of een middagje Blokarten bij West aan Zee of een Eco tour maken, waarbij je de natuur ontdekt, waar je anders niet mag komen.
Vo Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

E-Bike fietsklup omgeving Eindhoven

14 March 2024 | 09:30 tot 13 March 2025 | 09:30 Veldhoven ... Geen limiet Anny

Vollemaanwandeling Sleenerzand

25 March 2024 | 18:50 Slenerweg,... 10 plekken beschikbaar Wilma

Paasfietstocht over zuid Beveland

30 March 2024 | 10:00 tot 30 March 2024 | 17:00 Het Sas 11... 12 plekken beschikbaar Ella

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app