Tentoonstelling Fabrique Lumière: Dali en Gaudi

DALÍ.
Fabrique des Lumières vertoont een expositie met de verbazingwekkende kunstwerken van Salvador Dali die tot leven komen op het ritme van de muziek van de legendarische band Pink Floyd.

GAUDÍ
De tweede expositie laat de modernistische gebouwen van Gaudí tot leven komen. Ontdek grote pilaren, organische motieven en de prachtige kleuren van glas en keramiek. Dit allemaal op de klanken van George Gershwin's muziek.

Ga je mee op deze digitale reis? In december ben ik met enkele Kluppers naar de Klimt expositie geweest en heb genoten. Je kan een zit plekje zoeken en alles in alle rust beleven en bekijken. Als je gevoelig bent voor lichtflitsen dan raad ik het af.

Het bezoek duurt ongeveer een uur. Na afloop kunnen we even napraten en bij Bar Kantoor, paar minuten lopen, een drankje doen? Reservering staat op naam 'Klup/ Nancy'.

Laten we elkaar om 13.45 uur voor de ingang van Fabrique Lumi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

21 March 2023 | 20:30 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Gezellig borrelen ☕️bij Film Focus te Arnhem

23 March 2023 | 20:00 Audrey Hep... 15 plekken beschikbaar Kinga

Wandeling Mookerheide

24 March 2023 | 11:30 Groesbeeks... 8 plekken beschikbaar Michel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app