technisch speelterrein : Mechanisch Erfgoed Centrum

Laat je niet misleiden door de tekst op de foto, oktober'22 ben ik er ook met een aantal Kluppers geweest, en de dames vonden het ook een interessant museum.
Het is een geweldige 'trip down memory lane' , vitrine na vitrine vol met 'o ja dat hebben wij ook nog gehad' . Kijk voor foto's bij mijn activiteit van oktober '22.

Stoomdag in het Mechanisch Erfgoed Centrum aan de Dronterweg in Dronten. Een museum met een grote diversiteit. Je zult letterlijk van alles tegenkomen, van historische verbrandingsmotoren, stoommachines en locomotieven tot naaimachines, speelgoed, oude gereedschappen en een grote collectie landbouwwerktuigen! Elke derde zaterdag van de maand is het stoomdag in het museum, dan zijn diverse stoommachines onder stoom te bewonderen.

Het museum opent om 10.00 uur, eindtijd bepaalt een ieder voor zich, evt. lunchen kan in de kantine (geen menu op de website gevonden).
Parkeren kan gratis op he Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app