Tec Art in het Katoenhuis

TEC ART is het eerste grote evenement in het Katoenhuis

TEC ART is een initiatief van PLANETART, dat als Bis-instelling door het hele land tec- en kunstprojecten met internationale allure organiseert. Een van de jaarlijkse publiekstrekkers is het gratis evenement tijdens Rotterdam Art Week. Voorgaande jaren vond het plaats in de Witte de Withstraat, maar van 31 januari t/m 4 februari is het nieuwe culturele complex Katoenhuis de locatie. 

TEC ART presenteert in samenwerking met Lumus Instruments Radiant Voids, een tentoonstelling op het kruispunt van kunst en technologie in de ruimtes van Katoenhuis | Rotterdam's Immersive Experience Hub. Er zijn audiovisuele installaties die percepties vervormen en realiteiten verstoren te midden van de enorme leegte van de monumentale voormalige katoenopslag in het M4H gebied.

Er wordt werk getoond van mediakunstenaars Lumus Instruments, Boris Acket, Robin Beekman, Elsemar Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Golden earring tribute

6 April 2024 | 20:30 Reijerskoo... Geen limiet caroline Caroline

Amsterdam Vroeger en nu

23 February 2024 | 11:00 Prins Hend... 6 plekken beschikbaar Nelleke

Vrijdagmiddag Borrel

23 February 2024 | 16:00 tot 23 February 2024 | 21:00 Korenbrugs... Geen limiet Carla

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app