Tapas & Flamingo

Het is met groot genoegen dat we de tweede editie van onze succesvolle tapasavond aankondigen, verrijkt met de flamenco en de vurige klanken van Canal Sur!
Op 19 april openen we onze deuren om 17:00 uur voor borrel, gevolgd door een heerlijke tapas die vanaf 17:30 uur worden geserveerd. Maar het hoogtepunt van de avond begint om 18:00 uur, wanneer Canal Sur Flamenco het podium betreedt, vergezeld door de gracieuze bewegingen van de getalenteerde flamenco-danseres, Romina Toroz.

Canal Sur is een flamenco-gezelschap rondom zangeres Helena Perez en gitarist Jürgen Rijkers. Naast de pure flamenco gaan ze in de mix met Arabische klanken en maken ze uitstapjes naar Cubaanse son, latin, boleros en ander Spaanstalig repertoire. Ze halen al spelende het beste in elkaar naar boven! Speciaal voor dit optreden bij Ten Westen zullen zij optreden met de flamenco-danseres Romina Toroz.
Vorige editie was uitverkocht, dus Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Verjaardag Rob + gratis Kluphap + Trio Bachtaloh

26 May 2024 | 15:00 tot 26 May 2024 | 19:30 Lijsterbes... 37 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Lunch concert.

24 May 2024 | 12:15 tot 24 May 2024 | 12:45 Spuiplein ... 8 plekken beschikbaar Margreet

Griekse avond bij MYLOS met Live muziek

24 May 2024 | 18:00 Marktstraa... 12 plekken beschikbaar Greetje⚘️

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app