Swami Purnachaitanya – Yoga for the mind

Zelf een ticket aanschaffen.

De Nederlandse Swami Purnachaitanya is een deskundige in de wereld van yoga, spiritualiteit en meditatie. Met zijn inspirerende masterclass Yoga voor de MIND nodigt hij deelnemers uit om dieper in de wereld van yoga te duiken, die verder reikt dan fysieke oefeningen en houdingen.

Yoga is een levenslange ontdekkingsreis naar zelfrealisatie, zowel op als buiten de mat. Het gaat verder dan het streven naar fysieke flexibiliteit; het omvat ook het ontwikkelen van mentale flexibiliteit en discipline, ademhalingstechnieken, meditatie, houdingen (asana’s), beheersing van de zintuigen en nog veel meer. Tijdens de masterclass ontdek je hoe je yoga kunt integreren in jouw leven en hoe je het kunt gebruiken als instrument bij uitdaging of tegenslag.

Bij inschrijving voor de masterclass ontvangen deelnemers op de dag van het evenement een exemplaar van Swamiji’s bestseller: Vind Je Innerlijke Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dagje dierenpark hoenderdaell

18 May 2024 | 10:30 Van Ewijck... 10 plekken beschikbaar Paula

Pampus Fort eiland

18 May 2024 | 11:15 Herengrach... Geen limiet Nelleke

Yoga met live orgelmuziek van Olivier Messiaen

18 May 2024 | 11:30 tot 18 May 2024 | 12:30 Koornmarkt... Geen limiet Anneke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app