Sven Ratzke: We could be heroes *****

Ik heb mooie plaatsen vooraan voor deze waanzinnig goede zanger/artiest. Per stuk €30,25 incl. reserv.kosten. Als je mee wil, stuur ik je een tikkie.

Met We could be heroes duikt zanger en entertainer Sven Ratzke nog een keer in het magische Bowie-universum. Na het wereldwijde succes van Starman neemt Sven het publiek opnieuw mee op een onvergetelijke muzikale reis die ontroert en raakt, vol rock en eigenzinnig entertainment. Bowie, zoals de meester het zelf gewaardeerd had.
Als geen ander weet Ratzke op authentieke en virtuoze wijze de nalatenschap van de groten der aarde te vertolken, van David Bowie tot Marlene Dietrich. Met nieuwe zinderende arrangementen, een fenomenale band en een exclusieve tour in Berlijn, New York en Nederland sluit Ratzke nu het Bowie-tijdperk af. De allerlaatste kans om de show van deze legendarische Bowie-vertolker live te zien! 
In 2015 veroverde Ratzke de wereld met zijn interpret Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Open Imkerijdagen @ Hortus Botanicus Leiden

14 July 2024 | 10:30 Rapenburg ... 7 plekken beschikbaar Patricia

Toffeldagen Culemborg

14 July 2024 | 11:00 4101 BW Cu... Geen limiet ans

Holocaust museum Amsterdam

14 July 2024 | 11:00 tot 14 July 2024 | 14:00 Plantage M... 6 plekken beschikbaar Brigitte

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app