Struinen met gids door Keent

Een struinwandeling door een nieuw natuurgebied. Bijzondere aandacht gaat uit naar de zomerse natuur en de waterveiligheid. De wandeling is van 10.00 tot 12.30 uur. Na afloop staat er drinken klaar in het infopunt. Deelname is gratis. Aanmelden bij het infopunt is niet nodig.
De wandeling gaat veelal over onverharde paden en dijken. Vaak ook over paadjes die zijn gemaakt door Exmoorpony’s en Taurosrunderen. Stevig en waterdicht schoeisel is aan te raden bij slecht weer. Neem ook een verrekijker mee.
In het natuurgebied vindt iets bijzonders plaats: waterberging en natuurontwikkeling gaan hand in hand. Sinds enkele jaren probeert men hier het imposante Europese oerrund terug te brengen. Een vrijwillige natuurgids geeft uitleg en er is ook aandacht voor het oerrund en de nieuwe natuur in Keent. De runderen en pony’s zorgen er voor dat het gebied open blijft om water uit de Maas te kunnen bergen bij hoogwaterstand. Zie v Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Relaxen aan het waalstrand

10 August 2022 | 13:30 tot 10 August 2022 | 20:00 Waalstrand... Geen limiet Jolande

Strand picknick Kijkduin – Den Haag

10 August 2022 | 17:45 tot 10 August 2022 | 22:00 Machiel Vr... 8 plekken beschikbaar Pip

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app