Strand en duinwandeling

Beste mensen,

LET OP ANDERE STARTLOCATIE DAN VOORHEEN, NU OP HET STRAND.

We verzamelen om 11.45 uur bij Strandtent "Sisters Beach" (adres: Boulevard Zeezijde 47, 2225 BB, Katwijk) ONDERAAN de Boulevard, OP HET STRAND onder het genot van een kopje koffie/thee.

We wandelen die dag ongeveer 11 km. en lopen over het strand en in de duinen. Tussendoor pauzeren we regelmatig. Neem je lunchpakket mee, onderweg is geen horeca aanwezig. Bij terugkomst gaan we borrelen op de Boulevard.

Om de dag gezellig af te sluiten, gaan we een lekker hapje eten voor wie wil. Geef eventjes door bij je aanmelding van de wandeling of je ook 's avonds mee eet.

Je kunt deels gratis parkeren bij het sportpark Nieuw Zuid/in de buurt van het voetbalveld van de Quick Boys, dit is in een woonwijk, aan de Laan van Nieuw Zuid. Let goed op waar precies wel en niet gratis parkeren ivm vergunninghouders etc. Vandaaruit is het ongevee Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen & Pannenkoek

8 December 2024 | 10:50 Generaal v... 6 plekken beschikbaar Ellen

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Wandeling Baarnse bos

17 July 2024 | 10:00 Lt. Gen. v... 8 plekken beschikbaar Anoesjka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app