Stiltewandeling Easterskar

Vandaag maken we een mooie ochtendwandeling van ca 10 km door een van mijn favoriete natuurgebieden in Friesland, het prachtige Easterskar.

Het Easterskar is een vrij open natuurgebied van 523 hectare onder Rotsterhaule in de gemeente De Friese Meren. Naast riet en moerassig land bestaat het uit open water dat gevormd werd door petgaten en enkele zandputten. Een bijzonder vogelbroedgebied waar vooral veel ganzen aanwezig zijn.

Het wordt een trage wandeling waarbij we vooral de tijd nemen om te ont-moeten, ontdekken, verwonderen en genieten van de stilte, de rust en de natuur!

We lopen deels in stilte. Met een vraag of opdracht nodig ik je uit om te vertragen of letterlijk en figuurlijk stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Het staat je vrij om je verhaal of inzicht te delen met elkaar.

We starten om 10:00 vanaf de parkeerplaats aan het begin van de Scharweg, (zijstraat van de Hogedijk) en maken i Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kampeerweekend Lemele

21 April 2023 | 14:00 tot 23 April 2023 | 16:00 Kerkweg 30... 16 plekken beschikbaar Ebel

Rondje wandelen 12km

7 February 2023 | 12:30 tot 7 February 2023 | 16:00 Poostweg 2... 10 plekken beschikbaar Sieds

12-16 km stadswandeling Den Haag

7 February 2023 | 11:00 Kon. Julia... Geen limiet Hans S

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app