Sterrenwacht kijkavond

Kom genieten van een reisje door het heelal bij volkssterrenwacht Orion, gelegen in het natuurgebied Het Streekbos in Bovenkarspel. Publiek is van harte welkom op zat. 25 nov. van 19 – 22 uur.

Vanaf deze lokatie is bij een heldere hemel de melkweg nog te bewonderen!

Ga mee op een reis door het heelal! Vanuit het planetarium is op deze avond een aantal keren de prachtige, korte presentaties over de sterrenhemel en meer “hemelse” onderwerpen vertoond; publiek krijgt door middel van een fraaie projectie een indruk van de actuele sterrenhemel met zijn planeten, prachtige nevels, sterren, sterrenstelsels en sterrenbeelden en zo worden bezoekers de weg gewezen door het heelal.

Vanuit de koepelruimte kan publiek met de grote telescopen de sterrenhemel bespieden; er kan o.a. gekeken worden naar de planeten Saturnus met zijn ringen, Jupiter en verschillende nevels en sterrenhopen en er wordt uitleg gegeven over ste Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Biobest Theater

1 December 2023 | 13:45 Stationsst... 8 plekken beschikbaar Maria

Zondebokken

1 December 2023 | 19:15 tot 1 December 2023 | 21:05 Peijerstra... 20 plekken beschikbaar Ellen

Film The Whale

1 December 2023 | 20:00 Kerkstraat... 6 plekken beschikbaar Tess

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app