SterrebosLive 8 mei 2022 aanvang 15.00 uur

Harrie Niehof en De Casanova’s:

Harry Niehof, Jaap Stegeman en Inki de Jonge brengen een verrassende mix van Amerikaans-Italiaanse en Groninger rhythm&blues, eigen songs over noordelijke vlakten en de zwarte romantiek van de stad. Met andere woorden: Nina Simone meets Randy Newman, meets Louis Prima, meets De Schreeuw, meets de Sinhete Sizer. De Casanova’s! Tuttifrutti - ma non troppo.

Casanova’s:
Harry Niehof - zanger, gitarist, maker van Groningstalige liedjes met universele zeggingskracht. Is Altied Onderwegens om zijn muziek te laten horen. Speelde o.a. met R&B band Sugarboy Harry & The Race Sicilië plat.
Jaap Stegeman – toetsenist en achtergrondzanger met fabuleuze kopstem. Speelde wereldmuziek in Hasan Band, maakte theater met Werk in Uitvoering. Soulkicker in het diepst van zijn gedachten.
Inki de Jonge - zangeres. Schrijft stadse columns voor Dagblad van het Noorden. Jamde o.a. met Jan Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Eddie’s Sunday Dancing op het terras

3 July 2022 | 14:00 tot 3 July 2022 | 20:00 Papiermole... Geen limiet Peter

DIAS LATINOS

1 July 2022 | 12:00 tot 3 July 2022 | 22:00 Amersfoort... Geen limiet Dernie

HippieParty Editie 2023

10 March 2023 | 19:00 Officiersw... Geen limiet Simone

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app