Steppen & beppen Appelscha

Appelscha verkennen op de step en daarna genieten van een High Tea.

Ik ga een arrangement boeken bij fietsverhuur Kramer. Samen met Restaurant-Eetcafé De Bosberg in Appelscha hebben zij een smakelijk arrangement samengesteld. Een aantal uren erop uit met de step, om de prachtige omgeving rond Appelscha eens op een andere manier te ontdekken. Daarna krijgen we een heerlijke traktatie, want bij De Bosberg kunnen we genieten van een High Tea. Steppen & Beppen dus!

We kunnen kiezen uit drie verschillende soorten High Tea. Ik wil voor deze activiteit de High Tea compleet boeken. Alle High Teas worden afgesloten met een glaasje Prosecco.

Wat zit er bij de High Tea Compleet? Deze heeft als basis de High Tea Standaard, (potje koffie of thee en een karaf water, muffin, scones, brownie, eclair, foret noir en een stukje huisgemaakte appeltaart), uitgebreid met twee soorten hartige hapjes. Kosten voor het complete ar Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Met sloep door grachten A’dam incl. tapas en drinken

24 July 2022 | 18:30 tot 24 July 2022 | 20:30 Singel 7, ... 26 plekken beschikbaar Ingeborg

De Naakte Waarheid – cabaretvoorstelling

27 May 2022 | 19:45 ROKA Theat... 6 plekken beschikbaar Jolanda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app