Stadswandeling Steenbergen met gids

Wie wil er mee? Als er interesse voor is, kunnen we na afloop ergens borrelen en/of eten. Graag doorgeven bij aanmelding, dan zoek ik een leuk restaurant uit

Ontdek Steenbergen van zijn historisch mooiste kant met een gids. Een wandeling langs verleden en heden van de vestingstad. Het valt niet in één oogopslag op, maar kijk goed om je heen en je herkent in Steenbergen nog altijd de contouren van een vestingstad.. aan zee. Ga mee op stap met de Stads Herauten Steenbergen en ontdek het rijke handels- en garnizoensverleden van ‘Ons Steenbergen’, een stad vol boeiende verhalen, anekdotes en bezienswaardigheden. Zoals de majestueuze St. Gummaruskerk.

Onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Steenbergen is ook het lot van de meest gedecoreerde Britse oorlogsheld Guy Gibson. Wil je hier mee over weten? Je hoort hier alles over tijdens de wandeling.

Vertrekpunt: Gummaruskerk, ingang marktzijde, verzamelen Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Foodfestival

2 July 2022 | 19:00 tot 2 July 2022 | 23:00 Spoorpark ... 6 plekken beschikbaar Hilma

Varen en stil genieten op de Ankeveense Plassen

2 July 2022 | 13:15 tot 2 July 2022 | 15:30 Stichts En... 10 plekken beschikbaar Ellen

Dutch Wooden Boat Festival en Jutterhavendagen

2 July 2022 | 11:00 tot 3 July 2022 | 17:00 Willemsoor... Geen limiet Sjaak

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app