Stadswandeling Haarlem met bezoek Frans Hall museum

Het idyllische Haarlem leent zich met een berg aan cultuur, historische bezienswaardigheden en verborgen pareltjes, als dé plek voor een dagje uit. Of je er nu heen gaat om te shoppen, musea te bewonderen of de nieuwste lunchtentjes te ontdekken – op deze stad (op slechts vijftien minuten afstand van Centraal Station) raak je nooit uitgekeken.
En daarom gaan we deze dag verrassend Haarlem ontdekken.

We starten de begeleide wandeling/rondleiding bij het Centraal station van Haarlem en lopen door de gezellige winkelstraat, naar een gezellige plek voor onze eerste koffie / thee- kennismaking . Over de brug van de nieuwe gracht , langs het Corrie ten Boom museum naar het Centrum van Haarlem. Op de Grote Markt valt gelijk de grote of St. Bavo kerk op , maar ook de andere imposante gebouwen, die we van binnen en buiten kunnen bezichtigen. Verrassend is het verhaal over de boekdrukkunst die hier ontstaan is , en of dat ook Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

DEZE ACTIVITEIT MOETEN WE DOOR OMSTANDIGHEDEN UITSTELLEN.

29 March 2023 | 13:30 Voorofsche... 14 plekken beschikbaar Roland Jaap

KLEM

29 March 2023 | 20:00 tot 29 March 2023 | 22:30 Kerkhof 3,... 8 plekken beschikbaar Ingrid

Bijzondere plekjes in Schiedam

30 March 2023 | 14:00 tot 30 March 2023 | 16:00 Lange Nieu... 10 plekken beschikbaar Rob

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app