Stadswandeling door Dordrecht met gids

De Engelse krant The Times noemde Dordrecht in 2019 het ‘verborgen juweel’ van Europa. Geen wonder: Dordrecht kent meer dan 2000 monumenten en is één van de grootste monumentensteden van Nederland. Laat je verrassen tijdens een interactieve stadswandeling met een enthousiaste lokale gids van Ontdek Dordrecht en mis niets van de verborgen parels van deze unieke stad.

Verborgen parels (1,5 uur)
Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling ontdek je niet alleen de hoogtepunten zoals de Grote Kerk, het Stadhuis, het historische havengebied en het Groothoofd, maar beleef je de stad ook buiten de gebaande paden. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local.

Deze wandeling is met gids ( via Soc Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Soesterduinen 11 km

18 June 2024 | 10:30 Soesterber... 14 plekken beschikbaar Marjon

Rondje strand van Luna ongeveer 6km.

18 June 2024 | 10:00 Brandpunt ... 8 plekken beschikbaar Paula

Fietsen met fietsgilde Apeldoorn

18 June 2024 | 18:45 tot 18 June 2024 | 22:00 Heemradenl... 4 plekken beschikbaar Anna

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app