Stadsrondvaart Dordrecht (zelf kaartje kopen)

Bekijk de oudste stad van Nederland vanaf het water. Stap aan boord en laat de enthousiaste schippers, die ook dienst doen als gidsen, je meenemen op een heerlijke rondvaart door het historische hart van Dordrecht.

Vaar door de charmante havens en langs de machtige rivier, langs iconische monumenten zoals het stadhuis en de Grote Kerk. Je kunt ook richting Groothoofd varen, waar je wordt getrakteerd op een panoramisch uitzicht op de stadspoort. Hoe dichter je bij Dordt komt, hoe mooier het landschap wordt tijdens onze rondvaart door Dordrecht! Verken, ervaar en geniet van de charmes van Nederlands oudste stad.

Aan boord staan ontspanning en genieten centraal. Onze sloepen bieden veel ruimte en comfort, zodat je lekker achterover kunt leunen en tot rust kunt komen. Bij regen wordt de boot overdekt zodat je droog en comfortabel kunt zitten. Gekoelde versnaperingen, waaronder frisdrank, wijn en ambachtelijke bieren, zijn a Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Breitner, herontdekking van een oerkunstenaar

20 August 2024 | 11:00 Oude Drift... 8 plekken beschikbaar Ali

Wandelen met de veldlopers Gulpen

17 July 2024 | 10:00 Rosstraat ... Geen limiet Anita

Real Human Bodies Exhibition Kamperland

17 July 2024 | 11:00 tot 17 July 2024 | 14:30 Sint Felix... Geen limiet Marianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app