Spellenparade, de spellenbeurs van Tilburg

Vorig jaar bleek de eerste, kleinere, versie van spellenbeurs De Spellenparade een schot in de roos, met 300 à 400 bezoekers. Daarom is er nu opnieuw een spellenbeurs, op een grotere locatie.
Deze zondag zullen veel tafels bij Boerke Mutsaers gevuld zijn met bordspellen. Uitgevers uit Nederland en België zullen aanwezig zijn om hun spellen te presenteren aan het publiek, bekende uitgevers zoals Asmodee, White Goblin Games en Hot games, maar ook kleinere uitgevers en zelfs spellen in ontwikkeling zijn aanwezig om te voldoen aan zo veel mogelijk speelplezier.
De spellen worden aan tafel uitgelegd, waarna je het spel kunt spelen. Zo kun je uitproberen of je een spel wel of niet leuk vindt.
Verder is er een speciale kinderhoek te vinden met spellen voor de kleintjes, zijn er twee lokale spellenwinkels aanwezig en een tweedehandsmarkt. Daarnaast is een hapje en een drankje te krijgen in het restaurant of bij een van de Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Koningsdag pubquiz cafe de Poort

23 April 2024 | 19:30 Haarlemmer... 8 plekken beschikbaar Inge

Rondje met het pontje en spelletjes in de kantine.

24 April 2024 | 14:00 Leimuiderd... 16 plekken beschikbaar Ingrid

Vrijdag midag borrel in cafe de zaak

26 April 2024 | 17:00 Pottenmark... Geen limiet Evert

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app