Special edition Singleparty Meppel met Hans Stoeve

De ga uit je dak avond 13 april met top DJ Hans Stroeve. Het is studio 2 gelukt om op 13 april Hans Stroeve te contracteren Zeggen de namen Ben Liebrand en Gerard Ekdom je iets?
Ben Liebrand meester en grondlegger van het mixen en bekend van radio Veronica de Minimix en Jaarmixen. Gerard Ekdom bekend van radio en televisie eveneens top DJ. Hans heeft hier mee samengewerkt en doet dit dikwijls nog steeds bij Hedon in Zwolle .
Heb je een hekel aan dansen en goede muziek . Kom vooral NIET
Voor deze avond geld ook nog eens het normale tarief. Dit gaat je niet lukken bij 40 up 30 plus etc. Dus 7,50 bij inschrijving en 10,00 aan de deur. Profiteer hiervan Enne voor de Kluppers: Doe mee met onze Black en Whiteparty. Voor de winnaar in ZWART gekleed twee repen pure chocolade. Voor de winaar in WIT gekleed twee repen witte chocolade. En je voelt hem al aankomen. ZWART-WIT idd puur en wit .Geef je chocolade voorkeur aan in Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Workshop, wandeling en lekkere lunch

19 April 2024 | 11:00 President ... 30 plekken beschikbaar Jaap

Host Cor: Dj Bonny’s Beatsalon “Musicon”

19 April 2024 | 20:30 tot 20 April 2024 | 01:00 Soestdijks... Geen limiet Cor gastheer: 070 ZH

MIDNIGHT EXPERIENCE LIVE

19 April 2024 | 21:30 Amersfoort... Geen limiet Anja

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app