SoulBlender Disco & Funk

Gratis live muziek in de Hopper.

SoulBlender bestaat uit twaalf enthousiaste topmuzikanten, die met erg veel plezier hun muzikale krachten bundelen en er tijdens hun optredens altijd een swingende boel van maken. Ze brengen in een geraffineerde opbouw een mix van dampende sixties soul en nostalgische disco en creëeren hiermee een sfeer waarbij niemand in een hoekje kan blijven staan.

Door de jaren heen ontwikkelde Soulblender een ruime kennis en ervaring in de Soul, Disco, Funk & Motown. Muziek gemaakt met echte instrumenten en waarbij veel energie vrij komt. Deze ervaring gebruiken we nu voor de opbouw van de setlijsten, de muziekkeuze en de manier van samenwerken. Tot op de dag van vandaag is Soulblender in staat gebleken deze richting op unieke wijze uit te dragen: “We spelen deze muziek omdat we dat graag willen. Dat straalt ervan af tijdens hun optredens. 

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Stadswandeling Schiedam

25 September 2022 | 11:00 3112 VM Sc... Geen limiet Hans S

Brandersfeesten

25 September 2022 | 12:00 Land Van B... Geen limiet Rob

Bokbierfestival Folk&Bok #GEANULEERD#

25 September 2022 | 13:00 Oude Zwols... 10 plekken beschikbaar Mieneke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app