Sonja Barend: een leven vol inspiratie

Het Joods Educatief Centrum ‘Crescas’ heeft voor dit seizoen als openingsevenement een ‘live’ gesprek tussen Sonja Barend(82) en schrijfster Ronit Palache op het programma staan.

Sonja Barend wordt wel ‘de koningin van de talkshow’ genoemd. Ruim dertig jaar domineerde ze met haar interviews het Nederlandse televisielandschap – vrijwel iedereen die er toe deed kwam bij haar aan de talkshowtafel. Met haar persoonlijke manier van vragen stellen en scherpe observaties wist ze van elk interview een feest te maken.

Sonja Barend (1940) was in 1966 voor het eerst op televisie te zien en nadien presenteerde zij programma's bij de VARA en AVRO. Barend groeide uit tot Nederlands bekendste vrouwelijke presentator. In haar programma's speelden opinie en actualiteit een belangrijke rol. Ze ontving opiniemakers uit de politiek, kerk en samenleving en vele mensen uit de wereld van de literatuur&cultuur. In 2006, na een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Plus Film “Ticket to Paradise” bij BioBestTheater

8 December 2022 | 14:00 Stationsst... Geen limiet Yvonne

Film Armageddon Time kijken

8 December 2022 | 18:30 Filmhuis B... 6 plekken beschikbaar Hans

De Notekraker, ballet in de bios!

8 December 2022 | 20:00 Kruisstraa... 6 plekken beschikbaar Inge

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app