Slottuintheater Zeist: Big Band Utrecht JAZZ

Op zondag 23 juni start het zomerseizoen in het Slottuintheater. Drie maanden lang organiseren we voorstellingen op zondagmiddagen, concerten in de avonden en elke woensdagmiddag in de zomervakantie een kindervoorstelling. Met vooraf een gratis rondleiding voor kinderen door Slot Zeist, door de leuke gidsen van Gilde Zeist. Op de website slottuintheater.nl vind je de agenda met een overzicht van alle voorstellingen van deze zomer. Je kunt het ook downloaden.
Ik maak als eerste Klup activiteit uit dit programma het optreden van Big Band Utrecht aan. JAZZ. Lees er meer over in het Slottuin theater programma. Toegang is gratis. Wel leuk om misschien vooraf iets te drinken in het theatercafé. Laten we kijken of de weergoden ons gunstig gestemd zijn. Ik heb geen beperking in deelnemertal omdat de activiteit gratis is. Een vrijwillige bijdrage in de melkbussen op het terrein wordt wel gewaardeerd.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dagje Utrecht

14 June 2024 | 10:00 Achter de ... 8 plekken beschikbaar Loes

Open tuinen dag Amsterdam

14 June 2024 | 10:00 Keizersgra... 6 plekken beschikbaar Carola

Open tuinen dagen A’dam

14 June 2024 | 10:30 Herengrach... 8 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app