SinglesCafe (45-67jr.) Wehl

In het gezellige cafe van Reuring in Wehl (dichtbij Doetinchem) organiseer ik voor Dating Oost op zaterdagavond 1 april 2023 een singlescafe. Doelgroep is de single boven de 45 jaar die nog wel graag een gezellige avond uit wil in een leuke kroeg. Middenin in het dorpje, naast de kerk en naast de parkeerplaats van de BONI in Wehl vind je het cafe en restaurant van Reuring Wehl. Bij de BONI kun je ook parkeren.
Vooraf aanmelden is niet nodig, wil je hieronder met elkaar afspreken via de reacties?… Dat kan natuurlijk altijd en is super leuk. Dan kom je samen naar binnen. Wil je dat niet, maar wil je wel komen? Ik sta altijd bij de entree en ontvang iedere gast persoonlijk. Zo ook jou!
Een singlescafe van is: gezelligheid en borrelen met andere singles. Doelgroep ±45-67 jaar. Waarom deze doelgroep? Omdat deze groep singles nog wel graag een keer uit wil op zaterdagavond. Lekker stappen naar een mooie nette gezelluge kroeg Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

21 March 2023 | 20:30 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Gezellig borrelen ☕️bij Film Focus te Arnhem

23 March 2023 | 20:00 Audrey Hep... 15 plekken beschikbaar Kinga

Wandeling Mookerheide

24 March 2023 | 11:30 Groesbeeks... 8 plekken beschikbaar Michel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app