“Sarita Lorena”

‼️Zelf je ticket kopen.. € 15,=
Ga jij gezellig met mij mee..

Sarah de Sousa Gonçalves, geboren op 1 januari 1997 in Brazilië, staat bekend als Sarita Lorena. Op 9-jarige leeftijd verhuist ze vanuit Brazilië naar het Zeeuwse IJzendijke. Door in 2018 deel te nemen aan FunX Talent, waar ze de finale haalt, breekt ze door.

Braziliaanse roots

Sarita brengt haar kinderjaren door bij haar opa en oma in Brazilië. Op haar negende verhuist ze naar Nederland. Ze luistert tijdens haar jeugd naar veel verschillende muziekgenres. Haar moeder en stiefvader draaien veel Guus Meeuwis, Marco Borsato en BLØF.

Maar ook haar Braziliaanse roots komen terug in haar muzieksmaak. Ze luistert veel Latin, zoals Aventura met ‘Obsesion’. In Brazilië krijgt ze een barbiepop van Shakira, haar idool. Vanaf dat moment is Sarita’s doel om net zo beroemd te worden als Shakira, zodat ze ooit haar eigen barbiepop ka Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dansen op BALKAN DISCO ELECTROSWING LATIN PUNK SKA

29 September 2022 | 20:30 Keizerstra... 50 plekken beschikbaar Mar

The tribute to the Cats band live

30 September 2022 | 19:30 Koemarkt, ... Geen limiet Willy - Kluphost (Purmerend e.o.)

Marc Broussard in Hedon Zwolle

30 September 2022 | 20:00 Burgemeest... 12 plekken beschikbaar Ebel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app