Sanne Wallis De Vries.

Sanne toont zich ‘een veelzijdige cabaretier’ (de Volkskrant) met ‘een feilloos taalgevoel.’ (NRC) Kom is spijkerzoetestand-up en suikerharde muziek. Dus nog eenmalig te zien in de Komedie Kollektie.

Het is haar zevende. Dus als je denkt dat je wel weet wat je kan verwachten, dan zeggen wij: you ain’t seen nothing yet. Want bovendien: je hebt haar Wie is de Mol zien winnen. En bij Koefnoen zien schitteren. En ze was de aanjager van de Komedie Kapsalon. Kom is Sanne Wallis de Vries zoals je haar nog nooit hebt beleefd. Het is een unieke trip door haar vlammende verbeelding. Langs rauwe realiteit. Sanne showt je de diepste en donkerste plekken van de menselijke ziel. In Kom toont ze zich ‘een veelzijdige cabaretier’ (de Volkskrant) met ‘een feilloos taalgevoel.’ (NRC) Vol vuur viert ze wat ons bindt: de menselijkheid. Kom is spijkerzoete stand-up en suikerharde muziek. Begeleidt door Dionys Breukers en Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tentoonstelling Prado in Breda

23 September 2022 | 13:00 Valkenberg... 6 plekken beschikbaar annemarie

Paleis op de Dam

23 September 2022 | 13:00 Nieuwezijd... 6 plekken beschikbaar Ellen

Bevrijdingdag Nuenen

23 September 2022 | 13:00 tot 23 September 2022 | 17:00 "Het Kloos... 10 plekken beschikbaar Constance

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app