Samen naar Oerol

Tijdens Oerol is Terschelling één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Jij kunt een lang weekend hiervan genieten!

Op strand, in de duinen, het bos, een schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook kijkt, overal gebeuren mooie, rare of bijzondere dingen. Voor een deel van de voorstellingen heb je tickets nodig. De kosten liggen gemiddeld tussen de € 10 en € 15 met uitschieters naar onder en naar boven.

Hoe ziet een dag Oerol eruit?
De thuisbasis voor dit weekend is de klipper de 'Emmalis' midden in de haven van Terschelling gezellig vol met schepen, masten en matrozen. Aan boord ontbijten we elke ochtend gezellig samen en als je wilt kan je een lunchpakket maken om mee te nemen. Daarna fietsen of wandelen we naar de optredens die we Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeltweedaagse

30 September 2022 | 11:00 tot 1 October 2022 | 17:00 Castricum,... Geen limiet Ina

E-bike 53 km rondje Rijssen

16 September 2022 | 10:30 Stationsst... 6 plekken beschikbaar Marga

Fietsroute van 50 km met lunch

8 September 2022 | 10:30 Goirlesedi... 6 plekken beschikbaar Wilma

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app