Salsa Workshop – Week van de toegangkelijkheid

Net als vorig jaar organiseerd Blinde liefde voor Salsa samen met de Gemeente Rotterdam weer een geheel gratis en verzorgde Salsa avond inclusief drank en hapjes.

Helaas kan ik er zelf niet bij zijn ivm vakantie maar na het grote succes en positieve reacties van vorig jaar is mij gevraagd om deze avond weer onder jullie aandacht te brengen.

Let op, aanmelden via wb.philipsen@rotterdam.nl

Laat je deze avond inspireren door de verschillende verhalen van mensen die hun dromen hebben weten om te zetten naar doelen. Sommige met een visuele uitdaging, maar dat heeft hun niet beperkt. De avond zal gehost worden door Sander de Kramer. De Spoken Word artiest van de avond is Michline Plukker.

De avond eindigt met een salsaworkshop+ feest, want ‘Blinde liefde voor salsa’ viert haar 12,5 jaar bestaan. Om dit gezamenlijk tot een feest te maken brengt DJ El Pequeño Loco de gezellige muziekvibe.

Meld je aan d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Feel the Funk!

1 October 2023 | 14:00 Peperstraa... 8 plekken beschikbaar Joyce

Soul Party Kaatsheuvel

1 October 2023 | 15:00 Hoofdstraa... Geen limiet Esma ❤ Es

Swing & sing surprise PARTY

1 October 2023 | 16:00 Burgemeest... Geen limiet Miranda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app