Sabine Uitslag & Spinrock

Super vette rock: Herkenbaar, dansbaar en een knallende show!
Met onuitputtelijke energie en enthousiasme: Frontvrouw Sabine Uitslag (ex-CDA politica / deelnemer Strictly Come Dancing en TVOH) volgt haar passie: samen met haar strakke rockband knallen op het poduim.
Ze verrast telkens weer, met rock songs van vroeger en nu. Iedereen kent ze, iedereen zingt en danst mee. Daar valt ook niet aan te ontkomen met Sabine als frontvrouw. Met haar ene been in het publiek en de andere op het podium, zo zet ze de tent op z'n kop. De rotsvaste band erachter houdt continue druk op de ketel. Feel the Power and be ready to rock! Het maakt niet uit hoe klein de kroeg of hoe groot het festival, het is de chemie tussen band en publiek die ze creëert. De uitkomst is onvermijdelijk, een knallend feest en een onvergetelijke show!

Tickets via www.decactus.nl €7,50 (ex service fee), aan de deur indien niet voortijdig uitverkocht €1 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Meezingavond cafe Het Monumentje in de Jordaan

3 October 2022 | 19:45 Westerstra... 6 plekken beschikbaar Joost

Pub quiz bij Cafe Scooters

5 October 2022 | 19:30 tot 5 October 2022 | 23:00 Ruiterskwa... 4 plekken beschikbaar Jolanda

Er zit muziek in Café Loft(Kerk) #1

6 October 2022 | 18:30 tot 6 October 2022 | 21:00 Pomonaplei... Geen limiet Rob

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app