Rowwen Hèze 10 Jaar ECI cultuurfabriek special

De tickets zijn al uitverkocht VOL!!!

Tickets; https://www.ecicultuurfabriek.nl/tickets/135208/

het is echt waar! Rowwen Hèze komt naar de ECI cultuurfabriek om ons 10-jarige jubileum mee te vieren! Voor een speciale intieme clubshow hebben we ze weten te strikken en welke act kan er nu niet beter een feestje van maken dan Rowwen Hèze!

Rowwen Hèze heeft geen introductie nodig en was al meerdere keren te gast in de ECI cultuurfabriek met hun opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met hun nieuwe muziek zullen ze er ongetwijfeld opnieuw één groot feest van maken. Het album Onderaan Beginne is dit jaar verschenen! Verwacht nieuw materiaal, maar ook alle klassiekers!

Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met op Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Geuzenpop Brielle

24 September 2022 | 20:00 Brielle, N... Geen limiet Wilma

Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

15 September 2022 | 19:30 Weteringsc... 10 plekken beschikbaar Laetitia Joy

Line-dance demo en gratis lesje

7 August 2022 | 14:00 tot 7 August 2022 | 16:00 Burgemeest... Geen limiet Arthyra

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app