Rondleiding Snouck van Loosenpark + Enkhuizen wandeling

Hier is hij dan, het bezoek aan het prachtige en unieke Snouck van Loosenpark gecombineerd met de wandeling door Enkhuizen waar we het afgelopen zondag over hadden tijdens een activiteit.

Het in werkelijk prachtige bouwstijl uitgevoerde Snouck van Loosenpark in Enkhuizen is in leeftijd het tweede tuindorp van Nederland. Tevens is het een van de eerste sociale woningbouwprojecten in het land. Het op 5 juli 1897 geopende park bestaat uit 50 'arbeiderswoningen' en 1 'opzichterswoning'.

Het park bestaat nog steeds hoofdzakelijk uit huurwoningen die eigenlijk prachtige gerestaureerde villa's zijn onder welke zich nog steeds gewelven bevinden.

Ik kan jullie het een en ander vertellen over het park en de gebouwen. Ik ben vandaag dus jullie privé gids.

We verzamelen in de stationsrestauratie van Enkhuizen waar we eerst wat drinken. Gratis parkeren op de grote parkeerplaats achter het station, deze bevindt Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Avondwandeling Balloerveld

6 July 2022 | 18:30 Crabbeweg ... 10 plekken beschikbaar Ebel

Avondzwemmen Surfstrandje Aalsmeer

6 July 2022 | 19:00 Surfeiland... 6 plekken beschikbaar Ingrid

Kaaspop Edam

4 June 2022 | 14:00 Jan Nieuwe... 42 plekken beschikbaar Mirjam

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app