Rondleiding sculpturen alledaagse mensen

In het voorjaar van 2024 zijn in Valkenburg aan de Geul de Alledaagse mensen op bezoek. Een unieke kunstinstallatie die een brug slaat tussen het alledaagse leven en de kunstwereld.

De Alltagsmenschen, of alledaagse mensen, zijn levensgrote betonnen beelden van mensen in alledaagse situaties, gemaakt door de Duitse kunstenaars Christel en Laura Lechner. Deze beelden stralen warmte, humor en herkenning uit, waardoor ze een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren.

De kunstwerken vormen een boeiende dialoog tussen verleden en heden, waardoor je een diepere waardering krijgen voor de eenvoudige schoonheid van het alledaagse.

Wandel met een gids door de charmante straten van Valkenburg aan de Geul en ontdek de diverse alledaagse mensen die her en der verspreid staan. Van een groepje vrienden die gezellig tafelen tot een paar dat innig danst - elk beeld vertelt een verhaal en nodigt uit tot interact Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dagje Utrecht

14 June 2024 | 10:00 Achter de ... 8 plekken beschikbaar Loes

Open tuinen dag Amsterdam

14 June 2024 | 10:00 Keizersgra... 6 plekken beschikbaar Carola

Open tuinen dagen A’dam

14 June 2024 | 10:30 Herengrach... 8 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app