Rondleiding Historische Kelders met Gilde gids Arnhem

BELANGRIJKE UPDATE:

Aanpassing verzameltijd: 13.30 uur verzamelen.

Ik kies niet voor maatwerk omdat er altijd door omstandigheden afmeldingen kunnen komen, en het lastig is dat iedereen kan die zich hebben aangemeld,op die datum dan kunnen, en ikzelf ook een volle agenda heb.

Hartelijk dank voor uw interesse in een rondleiding met Gilde Arnhem door de Historische Kelders. U kunt inderdaad niet voordien reserveren bij een instap rondleiding in de Kelders. Onze gidsen wandelen met ca, 12 personen per groep. De kosten zijn € 10,00 per persoon ter plaatse per pin te betalen. U kunt ook een maatwerk rondleiding boeken,mits er gidsen beschikbaar zijn, op een tijdstip dat u uitkomt.  De kosten zijn ook € 10,00 per persoon met een minimum factuurbedrag ad € 50,00. 

Onder de diverse winkelstraten bevinden zich middeleeuwse kelders. Wie gaat ermee? op ontdekkingsreis met de Gilde gids door dit spannende en Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Achter de schermen & Regie van Rembrandt

17 May 2024 | 11:30 Prins Hend... 6 plekken beschikbaar Nelleke

Rondleiding Parkflat

17 May 2024 | 15:00 Westzeedij... 6 plekken beschikbaar Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app