Rondleiding dakpark Rotterdam

Meimaand = Rotterdamse Parkenmaand

De wandeling start om 12:30 uur en duurt ongeveer 5 kwartier. Verzamelen in de Buurttuin, dat is bij de ingang op de kruising van de Hudsonstraat en de Catharina Beersmansstraat.

De gidsen van het Dakpark Rotterdam kunnen veel vertellen over hoe het Dakpark is ontstaan, wat er allemaal op het park te zien is, hoe het onderhouden wordt en ook hoe je zelf kunt meedoen. Ook in de Parkenmaand kun je mee met een rondleiding over dit 1.2 km. lange dakpark, een van de langste parken op een dak in Europa. 

Het Dakpark

Op negen meter hoogte en met een lengte van zo’n 1.200 meter is Dakpark Rotterdam één van de grootste dakparken van Europa. Een groene oase in een stedelijke omgeving. Naast een verstrekkend uitzicht op wijk en havens, biedt het park een natuurrijke ruimte. Er is volop plek voor sport, spel en vertier. Menig buurtbewoner is in de zomer voor verkoeling te vin Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Stand up comedy – Engelstalig

30 May 2023 | 20:30 tot 30 May 2023 | 22:30 Soestdijks... Geen limiet Kiki

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

31 May 2023 | 19:00 tot 31 May 2023 | 23:00 Amare, Spu... Geen limiet Anouschka

Wandeling door het buitengebied 10 km

1 June 2023 | 09:15 Bachplein,... 10 plekken beschikbaar Tineke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app