Rondleiding Achelse Kluis + rondwandeling Patersgronden

Twee jaar geleden vertrokken de allerlaatst overgebleven broeders uit het inposante complex van de Achelse Kluis, dat ooit honderden monniken huisvestte. Onder leiding van een gids kunnen we er uitgebreid binnenkijken. Een bijzondere ervaring. Lopend door de lange gangen, in de bibliotheek, de refter, de abdijkerk en andere plekken lijkt het alsof de tijd is stilgezet en er elk moment weer een in pij gehulde gestalte kan opduiken....

De rondleiding duurt een kleine anderhalf uur, wordt afgesloten met koffie en vlaai, en kost 12,50 pp, vooraf aan organisator te voldoen.

Erna maken we nog een korte wandeling (6 km) over de Patersgronden, door mooie bossen en langs de Tongelreep.

Na afloop kunnen we in de herberg van de abdij nog wat napraten, onder het genot van bv. een ter plekke gebrouwen trappistenbiertje.

Stevige schoenen noodzakelijk, evenals een lunchpakketje voor onderweg. Je aanmelding is definiti Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Expositie Kunst en warme chocolade

4 December 2022 | 13:00 tot 4 December 2022 | 18:00 Havikerwaa... 40 plekken beschikbaar Jeannette

Last minute : Extra Sinterklaasfeest dobbelspel

5 December 2022 | 19:30 Nieuwstraa... 5 plekken beschikbaar Marjon

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app