Rondje Texel

Op maandag 29 augustus wil ik een rondje Texel fietsen van ongeveer 51 km. Dit zijn een paar van de mooiste fietsroutes op Texel gecombineerd.
Vanuit Oost langs de Waddenzee naar Oudeschild. Vervolgens door de weilanden langs Den Burg over het Waalenburgerdijkje naar De Koog. Dan langs de duinrand naar Den Hoorn en vervolgens via Den Burg naar De Waal en weer terug naar Oost. Of andersom We verzamelen om 10.00 uur op parkeerplaats Willemsoord noord, trek u nix aan van de tijdslimiet, die is vooral bedoeld voor Campers enz. We nemen de boot van 10.30 uur. Zelf een ticket kopen op www.Teso.nl ( € 5.- pp incl. Fiets) Neem wat te eten en drinken mee, we stoppen regelmatig voor koffie/sanitair/ er is ook tijd en gelegenheid eventueel voor lunch in Den Burg, volgens kenners het leukste dorpje van Texel. De planning is de boot terug te nemen van 17.00 uur. Wie gaat er gezellig mee? Ps er kunnen geen honden mee!

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dijkwandeling(9 km) langs het Zwarte Water in Zwolle

5 October 2022 | 10:00 Prinses Ma... 10 plekken beschikbaar Tineke

Kajakken in de Eilandspolder.

2 October 2022 | 10:00 Raadhuisst... 6 plekken beschikbaar Hillie

Fietstoer Hoge Veluwe ong 50 km

2 October 2022 | 11:00 Nederland 8 plekken beschikbaar Ben

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app