Rondje Maas wandeling, Broekhuizen-Lottum-Arcen en Lunch

Geen zin in karnaval maar wel in een mooie wandeling met lunch? Dan is dit je kans. (er zijn ook Limburgers die geen Karnaval vieren )

We gaan een rondje maas lopen 8 km en tussendoor (bijna einde) afsluiten met een lunch bij Alt Arcen (direct aan de maas).
We steken 2 x met de pond de maas over, kleingeld mee nemen (ik weet nl niet zeker of je kunt pinnen).
We lopen van Broekhuizen langs de maas naar Lottum, steken de maas over naar Velden, van daar langs de maas naar Arcen. Als we geluk hebben komen we de mooie runderen tegen die in dat natuurgebied verblijven.
In Arcen aangekomen, gaan we om 12.30 genieten van een lekkere lunch in het oude en karakteristieke Ald Arcen met uitzicht over de maas. Daarna nog een klein stuk wandelen naar het veer om weer richting Broekhuizen te gaan naar het eindpunt.

Voor de liefhebber, je kunt nog even na borrelen bij de gastronomie van Brouwerij Hertog-Jan. Daar ko Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tapas thuis!

4 February 2023 | 16:00 tot 4 February 2023 | 21:00 Leiden, Ne... 9 plekken beschikbaar Ineke

Eten bij Spirit 6

1 February 2023 | 18:00 Mariniersw... 6 plekken beschikbaar Ria

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app