Rockin’ all over the World

Op zondag 19 mei 2024 om 16.00 is er een geweldige show gepland. We hebben met geluk de Nederlandse tribute band van Status Quo kunnen programmeren om een spectaculaire avond vol energie en rock-'n-roll te verzorgen die zijn weerga alleen van de oorspronkelijke STATUS QUO kent.

De band benadert het geluid van de onvervalste rockmachine uit de seventiesvan weleer zo getrouw mogelijk en speelt alle grote hits . De vocalen en gitaarpartijen zijn hetzelfde als wat je van vroeger kent. Wat voor de muziekliefhebber een lust voor het oor is. Zet je daarom schrap voor een spectaculaire show van deze Nederlandse Status Quo tribute band. Deze staat bekend als dé ultieme festival band. Omdat ze onuitputtelijk met volle bak energie een feestje bouwen. Hits spelen staat bij Status Quo Forever altijd voorop. Meer dan lange gitaarsolo's.

Mis deze unieke gelegenheid niet! Reserveer nu je kaarten voor de show in Theater De Boemel op Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Ik hou van Holland festival

23 June 2024 | 13:45 Burgemeest... Geen limiet Miranda

Flamenco Feest Rotterdam

23 June 2024 | 14:00 tot 23 June 2024 | 18:00 Grotekerkp... Geen limiet Anneke van Buuren

Leuke muziek in het park.

23 June 2024 | 14:00 Stationsst... Geen limiet Els

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app