Roadrunner Trio, The Fence, the Rooftop and the Distant Sea

Het OPENINGSCONCERT van ons nieuwe seizoen 2023-2024. Het Roadrunner Trio brengt een monumentaal, betoverend werk van de Syrische componist Kinan Azmeh met The Fence, the Rooftop and the Distant Sea in de versie voor cello, klarinet en accordeon. Daarnaast werk van de drie spelers zelf, gecomponeerd en geïmproviseerd.

Toelichting op het programma
Het is een bijzondere, niet alledaagse combinatie van instrumenten. En op het programma staan geen beroemde klassieke werken, maar hedendaagse muziek van wat minder bekende componisten. Toch wordt deze muziek over de hele wereld ten gehore gebracht. Een aanrader voor wie eens wat anders wil horen.

The Fence, the Rooftop and the Distant Sea
Het dynamische Roadrunner Trio speelt, improviseert, schrijft en laat schrijven. Muziek die balanceert op de grens van modern, klassiek en traditioneel. Met ‘The Fence, the Rooftop and the Distant Sea’, brengt het trio de act Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Expositie Beelden van de Zee Den Haag

28 September 2023 | 13:00 Schevening... Geen limiet Monique

De Ijsvogel lezing

28 September 2023 | 14:00 tot 28 September 2023 | 16:00 Heksenakke... Geen limiet Lisette

“Toksjoo Op Zuid”

28 September 2023 | 19:30 Gooilandsi... 4 plekken beschikbaar Minie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app