Resto Van Harte (La Fabrique) Roermond

Wat is er fijner dan andere mensen te ontmoeten aan de eettafel in plaats van alleen te eten? Of samen te koken en te eten! Dat is wat Resto Van Harte doet: mensen met elkaar in gesprek brengen in buurtrestaurants. Iedereen is welkom!

Resto Van Harte heeft als missie eenzaamheid en sociaal isolement te bestrijden en te voorkomen. Dat doen we door mensen met elkaar in verbinding te brengen aan de eettafel. Onze gasten krijgen zo de kans om nieuwe vrienden te maken en hun netwerk uit te breiden.

Iedereen is welkom om aan te schuiven, ongeacht leeftijd, cultuur of maatschappelijke positie. Zo werken we samen aan een Nederland waar niemand ongewenst alleen aan tafel hoeft.

Een driegangendiner kost maximaal 8 euro, exclusief drank. Resto van Harte vindt plaats bij La Fabrique, gelegen op het terrein van de Weerstand (oud Philips terrein).

Inloop 17:30 uur

Aanvang 18:00 uur

Kosten €8,00 exclusief Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kunst & Culinair @ Landgoed Oud Poelgeest Oegstgeest

14 July 2024 | 11:00 tot 14 July 2024 | 16:00 Poelgeeste... 9 plekken beschikbaar Patricia

Pranzo da Donato.

14 July 2024 | 13:00 tot 14 July 2024 | 15:00 Bezuidenho... 8 plekken beschikbaar AdJo

Zomerfeest België/Nederland

14 July 2024 | 15:00 Kiezelweg ... Geen limiet Helen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app