Rembrandt Amsterdam Experience

Tijdens deze Rembrandts Amsterdam Experience word je door middel van muziek, videoprojecties, geur en 5D effecten volledig ondergedompeld in het Amsterdam van de 17e eeuw. Rembrandt van Rijn is misschien wel één van de bekendste schilders ter wereld. Hij leefde in het bruisende Amsterdam in de 17e eeuw. Rembrandt kon meeliften op de rijkdom van de stad en zo groeide zijn atelier uit tot een waar ‘schilders imperium’.

Maar aan het gefortuneerde leven kwam een eind toen hij failliet ging en moest verhuizen naar een kleiner atelier. Hier begint het verhaal dat je kunt beleven in de nieuwe Rembrandt experience. Hier stap je 350 jaar terug in de tijd en bezoek je een reconstructie van het laatste, verloren gegane atelier en wordt je meegenomen op een reis door het leven van de beroemde kunstenaar.

Je hoeft niet te reserveren, wel een bonnetje met "Actie van de dag" voor
€ 12,50 te bestellen.
Vriendenlote Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Napoleon de film

28 November 2023 | 15:00 Koepelplei... Geen limiet Loes

Practicum Musicae Najaarsconcert: Kon.Conservatorium

28 November 2023 | 19:30 tot 28 November 2023 | 22:00 Spuiplein ... 11 plekken beschikbaar Anouschka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app