Ramenroute Sint Anna

Stichting Dingen in St Anna organiseert weer een Ramen Route. Een route vol kunst en creativiteit. Het wordt alweer de derde ramenroute.
In een bonte ontdekkingstocht zullen weer velen gaan genieten van uiteenlopende kunstuitingen; tekeningen, schilderijen, beeldend werk, dans, poezie,muziek en ………? Al die uitingen zijn mogelijk achter ieders ramen en op diverse locaties. Afgelopen jaar waren er naast de vele ramen ook als locaties Mattheusbos, Klooster- tuin en kerk, Nwe Stede, cafe de Troubadour en cafe Berlijn.
De Ramen Route begint om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Middels een plattegrond kunnen bezoekers alle mooie creatieve rijkdom van de wijk St. Anna bewonderen.

Ik houd voorlopig dezelfde startlocatie aan als vorig jaar. Omdat er nu nog geen plattegrond is, kan ik nog geen route bepalen. Dus de verzamelplaats kan nog veranderen.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tegenlicht Meet Up: Europa spoort niet

15 April 2024 | 19:25 Burgemeest... 6 plekken beschikbaar Annemiek

Singer Museum Laren

16 April 2024 | 10:30 tot 16 April 2024 | 13:00 Oude Drift... 7 plekken beschikbaar Walter

Wassily Kandinsky, lezing met muziek

16 April 2024 | 19:30 Van Cappel... 4 plekken beschikbaar trudy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app