Queen must go on – tribute band

‘As seen on TV!’ De vierkoppige Nijmeegse formatie Queen Must Go On ademt de tijdloze muziek van Queen en brengt een spectaculaire ode aan de legendarische Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De band heeft hun sporen verdiend en bewezen zich als de koningen van de tributes door in 2022 de SBS6 ‘The Tribute – Battle of the Bands’ te winnen. Als klap op de vuurpijl stonden ze als headliner in de Ziggo Dome bij ‘The Tribute – Live in Concert’. Nu kan jij in Patronaat terecht om de Queen ervaring te beleven.
Laat je meeslepen door een nauwkeurig samengestelde setlist met al je favoriete hits, van ‘Don’t Stop Me Now’ en ‘We Are the Champions’ tot ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’. Dompel jezelf onder in de magie van Queen met Queen Must Go On – want wie wil er nu niet A Kind of Magic ervaren?

Wie gaat er mee? Ik ga voor de 2e keer, geweldige band!< Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

CvA Open Stage klassiek

22 May 2024 | 19:00 tot 22 May 2024 | 22:00 Oosterdoks... Geen limiet Joop

Muziekgebouw Eindhoven

23 May 2024 | 12:30 Heuvel 140... 6 plekken beschikbaar Maria

Jalafusi Big Band Ede – Theater concert – Remastered

23 May 2024 | 20:15 tot 23 May 2024 | 22:15 Molenstraa... 6 plekken beschikbaar Gerda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app